Destek bekliyorum
Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Aday Adayı Ziya Cevherli Sakarya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eder Başkan Sezai Matur ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştü. Cevherli ziyareti sırasında, Sakarya’ya yıllardır eğitimci olarak hizmet vermeye çalıştığını belirtirken” Artık siyaset alanında güzel Sakaryama ve ülkeme hizmet etmek istiyorum. Bu çıktığım yolda Sakaryalılar’ın desteğini bekliyorum” dedi.
Tecrübelerim
Hayatının her alanında adaletli olmaya çalıştığını belirten Cevherli “ Bugüne kadar bulunduğum görevlerle ilgili hiçbir talebim olmadı. Ancak bu kez milletime, hemşerilerime hizmet için bir talepte bulundum. Eğer seçilebilirsem geçmiş görevlerimde edindiğim tecrübelerimle en güzel hizmeti vereceğim” şeklinde konuştu.
Hayırlı olsun
Sakarya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sezai Matur da Ziya Cevherli’ye siyasi hayatında başarılar dilerken” Biz siyasi parti ayrımı gözetmeden bu şehre kim katkı sağlayacaksa onun seçilmesini istiyoruz. Bu anlamda sizin de şehre katkı vereceğinize inanıyoruz. Aday adaylığınız hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.





















