Ziyarette Saraç ve Kopal sohbet ederek fikir alışverişinde bulundular. Ziyarette konuşan Cihan Saraç, esnaf bizim her şeyimizdir diyerek; “Sakarya da yaşayan ve Sakarya da siyaset yapan biri olarak Bugünlerde Sakarya da bulunan STK’ları ve oda başkanlarımı ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda Kasaplar Odası Başkanı olarak sizleri ziyaret edip projelerimizden bahsetmek istedik. Yıllardır Sakarya da kasap esnafına hizmet eden bir ağabeyimiz olarak sizlerden de çıktığımız bu yolda destek bekliyoruz” dedi.
Sakarya’ya hizmet edebilmek için Sakarya halkından ve büyüklerinden yetki istediğini belirten Saraç, “Bu dönemki milletvekili adaylarımızın, geçmişte olduğu gibi dirayetli ve bu konuya inanarak vakıf olması gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın başkanlık sistemindeki fikirlerine aynen katıldığımız ve bu yolda ilerleyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Biz Sakarya’nın milletvekili olarak, vatandaştan, halkımızdan, partimizden ve büyüklerimizden yetki istiyoruz. Bunu istememizdeki en önemli sebep Sakarya’mız ve ülkemiz için çalışacağımızdır” şeklinde konuştu.
Sakarya Kasaplar Odası Başkanı Nihat Kopal oda olarak herkese kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ve ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.






















