İKİ İLÇE BAŞKANI
AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Recep Soytürk, seçim çalışmaları kapsamında Kocaali ilçesinde gün boyu esnaf, pazaryeri ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Tüm gün ilçeyi karış karış gezerek vatandaşlarla buluşan Soytürk’e AK Parti Kocaali İlçe Başkanı Basri Burak Ak, Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı ve partililer eşlik etti.
ESNAF SORUNLARI
Esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Soytürk, esnafın talep ve düşüncelerini dinledi. Esnafın yaşadığı sıkıntıları dinleme fırsatı bulan Soytürk ve ilçe başkanları iletilenleri tek tek not alarak çözüm sözü verdi. Pazaryeri esnafının taleplerini de dinleyen Soytürk, burada esnafla uzun uzun sohbet ederek çay ikramlarını geri çevirmedi.
FIRSATLAR ŞEHRİ
Vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmeyen Soytürk, “Sakarya her gün gelişiyor. Tarım,sanayi, turizm ve ticaret şehri olan Sakarya’mız yeni dönemde hızla büyümeye devam edecek. Yeni Sakarya Türkiye’ye örnek olacak. Her ilçemizin kendine has özellikleriyle donanımlı olması Sakarya’mız için altın bir fırsattır” dedi.
7 GÜZEL ADAM
Sakarya’nın doğasından, denizine, gölünden, yaylasına kadar bir çok eşsiz güzelliğine vurgu yapan Soytürk, “7 Haziran’da 7 güzel adamı Ankara’ya göndereceğiz. İşte o zaman her şey daha çok değişecek. Hep birlikte emin adımlarla yürüdüğümüz Yeni Türkiye yolunda geçmişten derslerimizi alarak geleceğimiz için yatırımlar yapıyoruz” dedi.





















