Büyükşehir Basketbol’dan 11’de 11!
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, İstanbul deplasmanında Güngören Doruk’u 75-96 mağlup ederek namağlup liderliğini perçinledi. Egemen Usta’nın 23 sayıyla yıldızlaştığı maç, Sakarya spor camiasında günün en çok konuşulan haberi oldu.
Serdivan’da Fırtına Teyakkuzu
Şehir genelinde etkili olan şiddetli rüzgâr, Serdivan’da belediye ekiplerini harekete geçirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, devrilme riski olan ağaçlara müdahale ederken, Başkan Osman Çelik "Vatandaşımızın güvenliği için 7/24 sahadayız" mesajı verdi.
Kampüste İçleri Isıtan İkram
Vize haftasındaki üniversite öğrencilerini unutmayan Serdivan Belediyesi, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) kampüsünde akşam saatlerinde sıcak çorba ikramında bulundu. Dondurucu soğukta ders çalışan gençler için bu hamle günün en beğenilen sosyal projesi oldu.
İpekyolu Derneği’nden "Birlik" Vurgusu
Sakarya İpekyolu Kültür ve Dayanışma Derneği, geniş katılımlı bir istişare toplantısı düzenledi. Başkan Fatih Eren, Sakarya'nın huzur ikliminin temelinde Manav kültürünün birleştirici gücü olduğunu vurgularken; eğitim bursları ve afet hazırlık çalışmalarıyla derneğin gücünü bir kez daha gösterdi.
Erenler’de Asfalt Seferberliği
Yeni yılın ilk günlerinde durmayan Erenler Belediyesi, Kayalar Memduhiye ve Yazılı mahallelerinde asfalt serim çalışmalarına devam etti. Başkan Şenol Dinç, ilçede bozuk yol kalmayana dek ekiplerin sahada olacağını yineledi.
canses.net Analiz: Sakarya'da bugün, yerel yönetimlerin "sosyal belediyecilik" ve "altyapı" çalışmalarının ön planda olduğu, spor camiasının ise alınan galibiyetle moral bulduğu bir gün olarak kayıtlara geçti.
















